LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MIN HELG I BILDER

Min helg i bilder

Oftast är det mina veckor som innehåller fest och en uppsjö av aktiviteter och helgerna som är lugna och bidrar med kontrast. Lika som för många andra men ändå tvärtom, illa fall tvärt om mot för hur det var när jag arbetade som lärare. Då ville jag alltid fylla helgerna med fest och folk men idag njuter jag lika mycket av att gå runt hemma i min ensamhet och få landa, få plocka bland mina saker och fixa och dona.

Den här helgen har det varit en härlig mix.

Jag tjuvstarta med aw på fredagen men inte vilken aw som helst utan ett aw-yoga-pass. After Work Restorative Yoga. Ett startskott för att komma ner i varv, lösa upp spänningar i kroppen och hinna landa redan innan man kommer hem från jobbet på fredagseftermiddagen.

Just det här passet var dock väldigt lugnt, toppen för mig som behöver lära mig att vara närvarande och varva ner, men väldigt lungt så jag tog en promenad hem istället för att hoppa på bussen. Vilket visade sig vara toppen eftersom jag kunde hämta ut ett paket på vägen hem (som visade sig innehålla en Hyaluronsyra mask och en ansiktskräm för känslig hy) och hade turen att hitta ekollon längs vägen. Check check, kunde pricka av tre saker förutom att yoga från listan. PW, Hämta paket och plocka ekollon. Jag tror dock min intensitet strider lite mot syftet med just det här yogapasset…. Pust.

 

 

Lördag

Rensar som en toka och inser att jag har 12! mascaror på gång samtidigt och en hel uppsjö av penslar som behöver göras rent. Den här dagen blev det gjort!

 

 

Sedan var det dags att svida om för att åka in till stan och möta upp Karin Uggla och Broarna i Madison County. Just så! Jag fick ett musikalbesök i födelsedagspresent av bästa kollegan i stan. Min bästa film ever som musikal, hon känner mig så bra!

Klänning från Totem och Schnitzel och Cava på Daphnes. En urmysig fransk restaurang där Karin bokat bord. Så mysig, urfransk om du tänker Montmartre-fransk, den typ av restaurang där konstnärerna skulle suttit med ett glas rött och prata alldeles för högt. Hit kommer jag definitivt att gå igen!

 

Söndag

 

Sovmorgon till filmen Broarna i Madison County (kunde inte låta bli) och sedan härliga söndagsbestyr som pulled pork i ugnen, brynfärg på brynen och jeans och tröja på. Jag passade på att prova lite av make up-nyheterna som trillat in och sortera bland pressproverna. 

Veckans överlägset bästa tips och som jag fick såååå många frågor om när jag postade tipset på instarstories är skoförvarningen i transparent plast som jag klickade hem i början av veckan. För det första skapade det så mycket mer plats i hyllorna eftersom jag fick upp alla ”småsaker” på väggen MEN det skapade också en helt överlägsen översikt och struktur. Så nöjd och det tror jag ni andra också kommer bli, alla ni som fick länken. För er som missade detta så hittar ni förvaringen och en helt del annan förvaring här: https://www.forvara.se/se/

jag kött skoförvaringen, aka make upp förvaringen, och en del plexikoppar för penslar och pennor.

 

Söndagkvällen spenderades i soffan med en cosmopolitan, ny lampa och pulled pork (som blev lite för salt men ändå urgod!)

 

Jag ska försöka fortsätta den här traditionen som jag startade idag, att avsluta veckan med ett Min helg i bilder-inlägg. Jag har sett att många gör det och blev sugen på att prova. Iden fick jag söndag kväll så bilderna är en mix av bilder från instastories och någon outfitbild. Nästa vecka har jag det i åtanke och ska se till att ha kameran med mig lite mer även om jag tycker att det kan få vara just så här. En mix mellan quick and dirty och planerat. För det är ju så jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35