LIFESTYLE - TOVE CASTOR

IBLAND SMITTAR DET GRÅA AV SIG

Vi var ute och plåtade på location igår, även om det nästan inte syns 🙂 och nu sitter jag här, en fredagkväll och inser att jag misshandlat kvällen. Fredagar skulle ju bli min veckas viktigaste dag. Men det var lika grått idag, inside and out, så jag tar en rain check och tar igen den hör fredagen imorgon istället. För imorgon är en ny dag och det vankas fest. 

 

stockholms stadshus tove castor

stockholms stadshus tove castor
Man kan nästan tro att jag gjort bilderna svartvita men då är det faktiskt inte. Det var så hör grått igår, nere på stadshuskajen. Stockholms stadshus är verkligen vackert och jag kan föreställa mig hur vackert det måste vara på den här platsen i glittrande sol. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.