FASHION - TOVE CASTOR

HÖSTENS SNYGGASTE KAMELFÄRGADE KAPPA

Hej hösten!

Innehåller köplänkar

 

Höstens snyggaste Kamelfärgade Kappa

Den kamelfärgade kappan är en säker investering. Några av mina mest lästa inlägg genom åren har faktiskt handlat om just den kamelfärgade kappan. Det är alldeles tydligt att det googlat en hel del i sökandet efter tips och råd när det gäller att hitta den rätta. I år är det inga tveksamheter om att Tôteme gör den som jag tycker är allra allra snyggast. 

När jag började titta på det så kom jag ganska snabbt fram till en trio av kappor som inte bara tar dig genom den här vintern utan stilmässigt och vädermässigt kommer stå sig i flera år!

 

Vad tror du om den här trion?

En Kamelfärgad kappa med stora slag med hög modegrad samtidigt som den är en klassiker. Tillsammans med klassiker nummer två: Odessa från Rodebjer som återkommer år efter år och som vi inte ens övervägt om vi kommer tröttna på…Tillsammans med plagget som ändå med all säkerhet kommer få bäst PPA (pris per användning) Regnjackan. HUR snygg är inte den här i leopard från Ganni? SÅ snygg!
Till den här klassiska färg och mönsterbilden adderar du årets trendfärger på dina accessoarer. Klicka in på länkarna under bilden så hittar ni till några av mina favoriter!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *