FASHION - TOVE CASTOR

ON MY MIND V.37

On my  mind v.37

Innehåller köplänkar!

Jag måste erkänna att jag tänker på styling, beauty, färg och form från det att jag vaknar tills jag går i säng, vilken tur att det är mitt jobb!

On my mind

Att jag har svart på hjärnan är ju inte så ovanligt samtidigt som jag burit mer färg än på länge (vilket ni sett både här och på instagram). Men när det kommer till svart är det långt ifrån lätt. Jag tror många tänker att man gör det lätt för sig genom att vara så trogen en och samma färg men det är långt ifrån sant. När det kommer till svart kräver jag perfektion. Att ta in ett nytt svart plagg i garderoben ställer högre krav på plagget. Allt ska stämma och framförallt krävs att det är en ny typ av plagg, en ny modell. Annat är det med färg där man kan tänka att “om modellen är bra, köp en i samma färg”, så kan man inte tänka när man är så fokuserad på svart som jag. Därför håller jag ständigt ögonen öppna fler snygga modeller, detaljer och snitt som kan tillföra något nytt.

Den här veckan tänkte jag lyfta fram allt från accessoarer, skor och några favoriter när det kommer till garderoben.  Örhängen i guld och strass från Glitter, jag tycker ni ska ta en tur förbi Glitter eller klicka in på länken för de har en hel del fint som tex oregelbundna örhängen som är fashion forward till bling.

När det kommer till väskor kan du titta närmare på en rund väska, för det är något vi kommer se mer av och där har Carin Wester kommit med en snygg budgetfavorit men The saddlebag från Dior kan vi kanske bara drömma om?

Klänning hör både sommaren och hösten till och jag har som ni vet en förkärlek till svart. Tre favoriter den här hösten är en smockklänning med print från Ganni, Omlottklänningen med volang Från Rodebjer och den långa svarta klänningen med en bred skulptural volangdetalj nertill från Toteme, alla dessa tre finns hos wakakuu. Till klänning bär jag gärna kängor under både höst och vinter. Kängorna längs ner till vänster hittar ni på Åhlens.

När det kommer till underkläder så bär jag oftast svart och på senaste tiden har jag fått en förkärlek till bygellösa svarta bh-toppar som känns både feminina och håller bysten liten och nätt, vilket verkligen är att föredra under tex smock. Just nu känner jag inte alls för att pusha upp utan snarare låta en sirlig bh-topp sticka fram. Den här från DKNY är så fin. Ett tips från mig är att ta hjälp när du provar, jag har fått väldigt bra hjälp hos tex Twillfit.

Sedan kommer vi till toppar och tröjor som kan bäras till sommarens minikjolar eller över klänning. Varför inte en Blus med puffärm StylebyXWera eller stickad oversized tröja med skulptural ärm från Wera. Så fina båda två och de har gemensamt att de tar in en ny siluett i garderoben vilket jag såklart tänker på när det kommer till de svarta plaggen.

 

Nu har vi kommit till beauty

Jag ÄLSKAR att jag från The Ordinary kan köpa precis den verksamma ingrediens jag vill som tex ren Hyaluronsyra som tillför och hjälper till att binda fukt i huden. På Åhlens skönhetsavdelning hittar ni också härliga doftljus och den här galet snygga saxen som används för att klippa veken och Loréals nya mascara som har en tilt-bar borste!

Sist men kanske vassast, ett par cowboyinspirerade boots från Flattered som har precis lagom hög klack för att vara bekväma hela dan och hela kvällen. Den här modellen på sko är också en av de modeller jag gärna bär till klänning!

 

 

ON MY MIND V.37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *