LIFESTYLE - TOVE CASTOR

ONLINE SHOPPING

Hur ställer ni er till Online shopping?

Innehåller köplänkar

Jag kan nog säga att jag shoppar till 80% på nätet, kanske till och med mer. Jag tycker helt enkelt att det är så mycket lättare. Jag har rätt bra koll på mina storlekar, som skiljer sig från xs/36 till M/42 beroende på märke och på vissa plagg går jag upp på L om jag är ute efter den passformen. Jag har bra koll på material och passform och har helt enkelt lärt mig min egen kroppsform och vad det är jag söker. Då är online shopping alldeles perfekt.

 

Tidseffektivt är det också

Tidseffektivt samtidigt som jag kan prova plagget hemma, med olika skor och i olika kombinationer. Den fälla man kan gå i när det kommer till närshopping är att man blir för bekväm för att lämna tillbaka. Där är inte jag alls, jag väljer alltid alternativet betala om 14 dagar om det finns och behöver därför inte heller ligga ute med några pengar förät jag är helt säker.

 Är du osäker på storlek, beställ hem två, allt som oftast så är det fri retur som gäller. Nu är det bara att börja prova dig fram tills du hittat dina digitala butiker och får koll på din storleksrepertoar. I början kan det ta lite tid men det är så värt det och den tiden får du tillbaka, I promise, för så fort du får det att funka slipper du springa runt och köa i omklädningsrum. Dessutom är just det där plagget då drömmer om bara ett par googlingar bort!

 

Jag shoppar gärna direkt från Varumärkets egen shop online men har såklart fler ställan jag håller koll på. Klicka in och titta, utbudet är grymt bra. PÅ Wakakuu hittar du tex både Ganni och Toteme och Åhlens har Rodebjer, ATP Atelier mm. Sedan kommer vi till inredning. Alltså inredning är ju BÄST att köpa på nätet! Jag har klickat hem allt från Stringhyllor till designlampor och såklart kompletterat tallrikar och prydnadsföremål. Sådana tyngre ting är ju så skönt att slippa bära hem.

Här är några av mina favoriter och butiker på nätet jag gärna shoppar på är:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *