MIN STIL - TOVE CASTOR

JAG IDAG 180907

Det här är en av de klänningar som jag innan sommaren lämnade in till skräddaren. Maxiklänning i all ära men en fotsida rak klänning, visserligen mer markerad midja men fortfarande rak, passar inte min kroppsform alls. Dem modellen kapar minst en dm på min längd och lyfter inte fram någonting, det finns inget att fösta blicken på.

Det jag gjorde var att flytta upp midjesömmen 12 cm vilket medförde att intrycket blir att jag blir mycket längre och att anklarna kommer fram. Allt som allt lyftes fållen nästan 2 dm från golvet. Love. Det gör såklart att benen ser längre ut och att jag kan bära skor som säkerställer att en klänning som kan stylas ganska romantiskt istället får det där härliga “köpenhamnsuttrycket” som just nu sitter allra högst på trendskalan.

 

Klänning/Ganni, Boots/Flattered, FlatteredxRebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *