ON MY MIND V.38

On my mind den här veckan: Vitaminer och syror, baskrar och nygammal doft!
Inlägget innehåller köplänkar
 
Innan sommaren sa min hy ifrån, uppenbarligen hade jag testat för mycket för fort så jag har faktiskt passat på att detoxa den här sommaren och bara använt erkänt snälla produkter i kombination med  probiotika och prebiotisk hudvård. Resultatet har varit topp men så är jag ju så oerhört fascinerad av hudvård och vill såklart fortsätta prova mig fram bland syror och substanser. Det positiva är att sommaren inte alls är rätt tid för att prova sig fram bland syror men nu är hösten här så nu är det dags!
Däremot kommer jag att röra mig lite långsammare när det kommer till förändring och låta cyklerna vara lite längre innan jag provar något nytt. 
 

Det som gör skillnad

 
On my mind just nu är C-vitamin och Retinol. Jag började för en vecka sedan att kombinera dessa två med varandra. På morgonen lägger jag C-vitaminserum och på kvällen Retinol. Dessa två verksamma substanser som verkligen gör skillnad och som jag kommer hålla fast vid under en period även om just produkterna kan komma att variera. Då väljer jag att se produkten som en leverantör av substansen. Om du blir sugen på att prova är det extra viktigt att du inte glömmer spf eftersom retinolen gör din hy extra känslig för solen. För att undvika pigmentsfläckar (som retinolen bland annat hjälper dig att behandla) är spf:en inget du kan slarva med!

Mitt bästa tips är att se till att du har spf i din vanliga rutin, det finns så många produkter som är bra och innehåller spf, två av mina favoriter tex. Jag kan verkligen rekommendera Dermalogicas Primer och Lumenes Foundation. En lyx-primer och en budget foundation, faktiskt en av mina topp tre foundation av alla jag testat de senaste åren!
 
Bara så ni vet: Jag kan såklart rekommendera alla de produkter jag väljer att lyfta fram, annars skulle jag inte välja att visa just dom. Om det är något jag inte provat kommer jag att skriva det. Då kommer det framgå att jag är nyfiken på att prova eller att jag ska prova!
 
 
 

Det där lilla extra

 
Annat jag har på hjärnan är att min parfym börjar ta slut. Jag använder nästan alltid Black Opium från YSL men har en Gabrielle Chanel på hyllan som står där och ser fin och dyr ut. Kanske är det dags att ge en ny doft en ärlig chans?
Sedan vill jag slå ett slag för två accessoarer som kommer göra hösten och vintern mycket roligare. Baskern och din statement-halsduk. Med statmenthalsduk menar jag inte alls priset utan den halsduk du vill ha varje dag, den som berättar att du är du. Föga förvånande är min svart men jag ångrar inte en dag att jag la lite mer pengar på den för när det kommer till en så här enkel sak som hen svart halsduk, då spelar kvalitet en väsentlig roll.
 
Jag kommer plocka fram min svarta basker och svarta halsduk ganska snart!
 
 
 
Written By
More from Tove Castor

LEOPARD GANNI – DAGENS OUTFIT

Plaggen i leopard från Ganni och Baum und Pfergarten är verkligen sensommarens...
Read More

2 Comments

  • Ja, ge Gabrielle en chans, den doftar så gott!
    Ett av mina största i-landsproblem för tillfället är att min favorit Si från Armani tog slut, men att jag har flertal öppna parfymer redan jag bör använda innan jag köper en ny. Så många fina dofter, bara en kropp att använda dem på 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *