MIN STIL - TOVE CASTOR

NYA SKOR FÖR VINTERN

Love at first sight

Jag är allt lite kär i mina nya platforms. 503g heter modellen just för att skona väger 503g, smartare namnsystem får man leta efter!

Skorna är faktiskt en present, en present som gjorde mig så glad för jag gillar dem mer och mer för varje dag och känner att dessa kommer bli en riktigt hit i vinter i och med den högre sulan. (bara att tänka på vinter gör mig lite deppig tyvärr) Jag kommer bokstavligt talat kunna gå på snön.

Just den här modellen passar mig så himla bra, dels för att den högre sulan ger längre ben men framförallt för att den sluter så fint kring vristen och markerar det smalaste stället. Just det passar min kroppsform extra bra. Sen går det ju inte att låta bli att nämna att de också tillför en viss attityd och det tilltalar mig!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *