FAVOURITE PRINT FROM GANNI

Kanske världens vackraste print?

I samarbete med ME & the MET

Efter alla de kommentarer jag fått på min wrapklänning med det orangea blomprintet kan jag bara utgå från att ni älskar just det printet lika mycket som jag. Jag älskar det för att det är blommig men varken sött eller romansikt, att det är på svart botten och att det är just orange. En färg jag älskar för att den lyfter fram andra färger jag gillar på bästa sätt. Orange är en av de få färger jag tycker verkligen passar ihop med svart (utöver vitt) och så är det också den färg som bredvid rosa får det rosa att vara ännu finare. Nästan en lite otacksam roll för orange men om jag skulle säga så här, bakom varje framgångsrik färg står orange 🙂 Håller ni med mig då?
Och printet, jag kan liksom inte få nog av det!

I samarbete med ME & the MET fick stylar jag nu Beacon dress från Ganni. En långklänning med smock som smiter åt över byst och axlar och som gör den vida ärmen bylsig. För mig är den här modellen perfekt. Jag passar bäst i plagg där axlarna blir nätta och när jag accentuerar handlederna där de är som smalast. Dessutom är klänningen precis rätt längd för att accentuera även ankeln, denna kommer ni få se mer av. Ja, ni hör att jag är själaglad!

Shoppingtips!

Mitt bästa tips till dig som söker efter specifika plagg som snabbt säljer slut. Det finns så många bra butiker online som subjektivt handplockar ut sitt sortiment. Om du hittar “din” butik så är det som att ha hittat en egen personal shoppar. Jag hittade ME & the MET när jag desperat letade efter min leopardväska från Zadig et Voltaire. Där fanns den och som av en händelse hade de såklart flera av mina andra favoritmärken också.

Ni hittar flera snygga favoriter från Ganni hos ME & theMET, men också flera andra favoriter som by Malene Birger, Zadig et Voltaire och Dagmar. Sedan när ni ändå är där tycker jag ni ska spana in Stina Goya också, och Maria Black. Det är två varumärken jag tittar mycket på.

Klänning Beacon Dress från Ganni, Klassiska skor från Converse och apelsiner såklart, bara för att de är så himla stylish!

PS. Älskar hur klänningen smiter åt kring axlarna och ärmen. Modellen är feminin och flickig men inte alls söt. Helt perfekt om du frågar mig!

Written By
More from Tove Castor

Fredagens…

Fredagens Outfit pic.   Ibland lever jag faktiskt som jag lär. Jag...
Read More

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *