BACK IN BIZ – PLOCK FÖR STYLING OCH EN SVART OUTFIT

Måndagspepp på ny vecka, ny termin sa jag förr i tiden men vad säger man nu?

Nystart är det i alla fall i augusti, en nystart som slår nyår med hästlängder och för mig avslutades semestern lite mer abrupt än jag planerat och uppdragen grep tag i mig och nya trillade in. Och allt som oftast när det kommer till styling så ät det kort varsel.

Jag är så glad idag (tisdag) att jag drog igång plocket på direkten och slog ihop det med en aw med @Stilbloggen & @jannikeviola på Hallwylska palatset.

En bra start på hösten!

Min outfit för dagen är: Svart blus/FilippaK, Jeans/Acne, väska/Zadig et Voltaire och snyggaste flatsen från Deuxieme Studios

Jannike matchar färg like a god as always!

Bland det bästa med att jobba som stylist är att jag alltid erbjuds en utmaning. Det är sällan någon ber om helsvarta looks och lika sällan som man ber om vild mönstermix. Det är alltid en utmaning att förstå vad kunden vill ha och att leverera det hon inte kunnat föreställa sig. Den här veckan är det business och fashionable i ljusa nyanser som efterfrågas så jag frossar loss i pale pink och skandinavisk design!

…och Chanelklackar till det!

Written By
More from Tove Castor

Locations gör skillnad

  Grand Sweater/Hope Sthlm, Jeans/Pepe Jeans, skor/Superga, Solglasögon/Wayfair Ray Ban Mitt i...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *