SLIP IN’S MED KNUT

Sommarens finaste sandal?

Det är något med skor och sommar som får mig att känna en extra lyckoboozt. Jag vet att de inte kommer hinna användas så många gånger som jag skulle vilja och att PPA´t kommer ligga lika högt som pulsen jag får när jag tittar på dem, men de gör mig lycklig helt enkelt. I år är jag extra glad i de här nätta lip in-sandalerna med knut från Flattered. De har fått åka med mig till både Paris, Rom och Stockholms skärgård och jag vågar mig på att sia om att dessa kommer finnas med mig många år framöver. Vi ska nog lyckas hålla pulsen hög och ppa´t lägre och lägre tillsammans!

 

Written By
More from Tove Castor

TVÅ SYSTRAR AV ÅSNE SEIERSTAD

Den här boken är inte alls som de jag vanligtvis läser. Den...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *