MIN STIL - TOVE CASTOR

SÅ STYLAR JAG ANKELKORTA JEANSEN

Hur stylar jag de ankelkorta jeansen?

Det här är ett inlägg jag skulle kunna göra hur många gånger som helst för stylingmöjligheterna för dessa byxor är oändliga så vänta er en vår och sommar med en bonanza av ankelkorta byxor och dessa jeansen kommer jag att använda frekvent. Varför då?

Jo, för den här ljusa nyansen passar till alla andra färger, de är hur bekväma som helst, passar att klä upp och klä ner. Denna modell kan sitta på aw på strandvägen med en härlig wrapklänning över och nästa dag sitta i ekan och meta abborre. De håller de för!

På senaste tiden har jag byrit dem tillsammans med:

Lång skjorta/Art Dress från Rodebjer, Jeans/Carin Wester, Klackar/ATP Atelier

Tröja/Chiquelle, Jeans/Carin Wester, Klackar/ATP Atelier

Tröja Le Marais/hmmm var köpte jag den?, Omlottkjol med volang/Rodebjer, Jeans/Carin Wester, Skor/HOPE Sthlm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35