BEAUTY - TOVE CASTOR

FOUNDATION LYX VS BUDGET

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation  vs Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation   *

Ett klassist ”Lyx vs Budget” moment

Jag har varit helt såld på Armanis Luminous Silk Foundation så priset till trots har jag inte förmått mig att byta bas, för denna gör verkligen jobbet. Den ger en lätt, jämn täckning samtidigt som den är ngt ljusreflekterande vilket har gett det där lilla extra varje dag och trollat bort en det ena än det andra. Pricy är den men jag har passat på under perioder då det erbjudits ”30% på valfri vara på beautyavdelningen, alltid något. Men trots 30% så är den betydligt dyrare än ”the runner up” , Lumenes Glow, som ligger något under halva priset.

Helt blown away är jag över denna. Den är enligt mig precis lika bra, men till mindre än halva priset. Fortfarande lite dyrare än tex Lóreal och IsaDora men herre gud vad man får flawlessness på köpet. Denna kommer jag inte släppa på ett tag.

 

*köplänk. Detta är inget sponsrat inlägg utan ett bara mitt bästa tips, kvinna till kvinna, oss vänner emellan.Däremot om du bestämmer dig för att shoppa får du gärna handla genom att klicka in på länge under bilden. För då har jag möjlighet att tjäna 40 öre 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.