7 PRODUKTER SOM VÄCKT MIN NYFIKENHET – DESSA 7 KOMMER JAG ATT TESTA I APRIL

skönhetsblogg tove castor

skönhetsblogg tove castor

 

Det finns en uppsjö av produkter på marknaden och alla kanske inte passar alla. Jag tänkte ta reda på vilka som passar mig och kanske passar de också dig?  
Tanken är att jag ska få lite struktur på alla de produkter jag provar mig igenom så inga guldkorn glöms bort därför har jag valt ut 7 produkterna som jag kommer att fokusera på i April. Jag har försökt få lite spridning för att de inte skall påverka varandra. Här är 7 produkter jag hoppas på och är nyfiken på just nu:

 

Så fort jag bildat mig en uppfattning – you´ll be the first to know. Har ni erfarenhet från någon av produkterna får ni gärna komma med er input. Skriv en kommentar eller skicka ett pm. 

April – Härligt att du är här!

Written By
More from Tove Castor

HABEGÄR VÅREN 2016

Jag blir mer och mer inspirerad av den här iden med “the...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *