BEAUTY - TOVE CASTOR

METALLIC LIPS – MY MAKE UP MAY BE FLAKING…

Nu är metallic tillbaka med besked. Senaste metallicperioden jag kan minnas var det året jag flyttade till Gotland, dvs 96. Men så är ju 90-talet tillbaka med besked och i kvadrat. Då var det vissa o´plagg men främst naglar och liksom nu fick naglarna gärna vara i otraditionella färger som tex blå, bara de var lackade som en motorhuv. Och nu är vi där igen, fast i kvadrat som sagt och med det menar jag att det är inte längre bara plagg och naglar utan även läppar. I en kombination med modernt matt och metallic. Jag har provar läppstiften från Isadora.

De är kanske inte riktigt min grej, men lite härliga är de. jag gillar främst de varma, när de går åt lila är jag allt annat än förtjust tyvärr. Jag kan tänka mig att använda dessa på ögonlocket och kanske tom som highlighter men på läppen? På en fotografering. JA, på Instagram. JA På fest. JA

Men.

Tyvärr så sitter de inte så bra. So my make up may be flaking…

Men. De kostar ju inte så mycket och för foto och för de där lilla extra är de ganska härliga. jag lade ut en Instastories och fick fler kommentarer på den än genomsnittet så helt oberörd lämnar metallicläppen ingen.

 

 

Alla nyanserna:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.