FASHION - TOVE CASTOR,  MIN STIL - TOVE CASTOR

TA HAND OM DINA SKOR

Inte glömmer ni att ni måste ta lite extra bra hand om era skor?

Många lite dyrare skor har tunna, tunna skinnsulor och nästan alla skor med klack har en klacksula som snabbt slits ner. Kanske kan man strosa runt med skinnsulor på breddgrader där det är torrt och varmt med här uppe dör vi bor är det stört omöjligt. Se till att lämna i era skor på klack och sulning. På nättare finare skor som mina Chanel slingbacks lägger man på en tunn fin sula, är det skor som ska tåla höstgator kan det vara läge för en sula med mer mönster. 

Det är ju så att om man tar hand om sina skor så håller de längre och just skor har ju förutsättningar för att nå ett riktigt bra PPA! 

Jag passade på att plocka fram mina finaste skor i helgen som var för jag hade ju faktiskt bjudit in till 40-årsfest och när det är fest ska man ta till det lilla extra! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.