BUDGETTIPS – DEPEND 7 DAYS

DEPEND 7 DAYS

 

Mitt bästa budgettips när det kommer till naglar är 7 days från Depend. 7 Days är ett fyrstegsprogram som börjar med att man rengör, för att sedan gå över med underlack, lack och sist överlack. Det här är en quickfix!

Jag har en tro på att det alltid ger bäst resultat om man håller sig inom samma märke, jag tänker att de ska vara speciellt anpassade till varandra, men här fuskar jag. Som ni säkert märkt så är jag väldigt svag för svarta Chanellacket så jag använder det mellan topp och bas. Tidigare har jag uteslutande använd Sechevite men faktum är att det här topplacket torkar lika fort och sitter som berget.

Mina naglar har hållit sig snygga i mer än en vecka nu och det hör inte till vanligheten. Stylistnaglar brukar vara skavda, haha

Best of Budget – Depend 7 days, man får båda två för under 100-lappen.

Written By
More from Tove Castor

150404 #blackisblack

Solen värmer på ön och så länge man befinner sig i lä...
Read More

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *