BEAUTY - TOVE CASTOR,  FASHION - TOVE CASTOR

Black Friday – Fashion & Beauty

Black Friday – Det låter verkligen som min favoritdag på året och då tänker jag inte shopping. Black i such a happy color, min självklara favorit och vem gillar inte fredagar!

Black Friday är ju annars årets vassaste shoppingdag och jag tror jag läste att amerikanen shoppade för snittsiffran 3400kr förra året under just det dygnet. Helt galet. Istället för att gå igång på höga %-er i rabatt tycker jag att Ni ska kolla upp om något av era modemåsten eller skönhetsfavoriter finns med en billigare prislapp. Att lockas att köpa något man inte skulle ha betalt fullpris för (om man hade möjlighet) är inget jag rekommenderar.

Här är några av mina svarta favoriter just nu!

 

 

  
    
    
  

  
  maria black
  

 

1. BY MALINA (som har 25% på Black Friday om man anger kod BLACK25)

2. &Other Stories

3. HOPE

4. &Other Stories Ear cuff

5. H&M

6. Peter Thomas Roth -IRISH MOOR MUD PURIFYING BLACK MASK

7. OPI – My gondola or yours?

8. Doftljus HOPE – samarbete med det svenska parymhuset Agonist

9. Ringar Maria Black

10. BY MALINA Mandy Collection (som har 25% på Black Friday om man anger kod BLACK25)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.