exuviance cover blend foundation
BEAUTY - TOVE CASTOR

5 MAKEUP FAVORITER – 2015

5 makeup favoriter 2015

 

När man hittar rätt då är man fast – Det här är mina 5 makeup favoriter från 2015. I den ordning jag använder dem:

  1. Photo Finish Foundation Primer från Smashbox
  2. Magic Consealer från Helena Rubenstein
  3. Cover Blend Foundation från Exuviance
  4. Eyeliner Lasting Drama Gel från Maybelline
  5. Creme Blush Cheeky från Chanel

 

För mig har 2015 varit basens år. Tidigare har jag mer fallit för trendiga skuggor och fokuserat på den mer kosmetiska makeupen och nästintill inte ägnat någon tid alls på den så viktiga basen. Kanske därför har tre av mina fem favoritprodukter med just basen att göra? Primer, consealer och foundation är produkter jag idag använder nästintill dagligen men sedan har vi också marknadens bästa Eyliner och Creamrouget som jag formligen älskar. Både rouget, eyelinern och consealern har jag berättat om tidigare så jag tänkte vi skulle ta och titta lite närmre på Photofinish Primern från Smashbox och Exuviance Cover Blend Foundation

 

smashbox por minimazing

 

Photo Finish från Smashbox finns i flera varianter och den här som kallas Pore Minimaizing är den senaste. Produkten är en studioprodukt men som också finna att köpa för hemmabruk vars egenskaper gör att porerna framstår som mindre och så skapar den en perfekt yta att arbeta vidare med och gör att din make up håller längre. 

 

exuviance cover blend foundation

 

Exuviance Cover Blend Skin Caring Foundation är både vårdande produkt och en silkeslätt foundation. Den finns i 10 nyanser och har en Spf på 20. Om jag nu lägger tid och pengar på bra hudvård som är rätt för min hy är det lika viktigt att jag inte väljer en foundation som täpper till. Jag upplever ofta att foundations är för feta. Det jag gillar med den här är att den har en lätt till medium täckning och ger en finish som varken är fet eller oljig. För att få rätt nyans blandar jag dem beroende på årstid och hur mycket sol jag fått.

Förutom att den med sin Spf skyddar mot UV-strålning så har den verksamma ingredienser som stimulerar cellförnyelsen i huden och täpper inte till utan låter huden andas.

 

Jag skulle kunna lyfta fram så många fler favoriter men här har jag valt på att fokusera på nya produkter som gjort mig glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.