BEAUTY - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Idag – Make up Store

Vilket spring det blev idag!

 Dagens andra pressvisning var hos Make up Store och som vanligt bjöd de på stor show och inspirerande make up. De looker de visade kommer i butik först jan-juli så just den här gången bjuder jag inte på någon sneakpeak för de släpper först lockarna efter nyår. Men jag kan lova att det kommer en hel del fint! 

 

dagens outfit min stil make up store pressvisning

 

Som den Zlatanist jag är höll jag mig till Vitamin Well idag.

 

Zlatanist

 

Make Up Store jobbar mycket med sin image och precis som i butikerna och förpackningarna så är det en svart bas som gäller. Det är oerhört snyggt förpackat (även om de på senaste tiden börjat leka med både färg och material på sina förpackningar när det kommer till limited editions) och till de jobbar de mycket med belysning som tex glas som lyser upp när de fylls upp. Snyggast idag (bortsätt från produkterna) var däremot blomsterarrangemangen mot svart bakgrund. Just blommigt på svart bakgrund är också oerhört stort i modebilden just nu!

 

barocca blommorIMG_5037

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.