KAMELFÄRGAD KAPPA PÅ I ÅR IGEN

Din stil och ditt tycke och smak, din comferzone och dina favoriter går alltid före trenden. Då och då har du tur och din stil finns att shoppa lite här och där och då ska man slå till. Det gjorde jag för tre vintrar sedan när jag köpte den här något mörkare tonen av kamelfärgad kappa från Stylein. Snart är det lika bra PPA (pris per användning) på den som på mina Was-byxor från Hope och på den finstickade polotröjan från MQ. Visserligen är både byxan och polotröjan nya men ett bra PPA är i sikte. Vissa saker bara vet man.

Hur som helst så åker kappan på var tredje dag nu för årstiden för lager på lager är här!

 

Alla bilder kommer från Pinterest

Written By
More from Tove Castor

Lika leka bäst

Jag låg och sov i morse när min man åkte iväg till...
Read More

2 Comments

  • Japp, dina inlägg var bland de första jag sprang på förra året under min egen jakt efter en kamelkappa. Och jag är lika glad att ta fram den i höst igen! 🙌

    • Vad roligt att höra!
      Jag känner samma. Annars har ju jag en stark förkärlek till svart, men så är den kamelfärgade kappan ju så attans snygg till svart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *