WILDHOOD X SOPHIE BY SOPHIE

Wildhood x Sophie by Sophie

Det var inte bara jag som grät idag när Filippa Tarras Wahlberg visade bilder från sina resor i Sydafrika. På levande lyckliga noshörningar men ännu värre, lemlästade övergivna noshörningar. Noshörningar där man skurit bord halva ansiktet för att få med sig hela hornet. Som fortfarande kvider….allt för den rika mannens stora ego, potens och ängslan.

Filippa berättade om sitt Wildhood och om samarbetet med Sophie by Sophie. Jag åt frukost och tänkte ”alla måste göra något” 4 noshörningar per dag och 100 elefanter får sätta livet till för att mannen vill ha deras horn och betar.

Smycken i serien Wild Heart säljs till förmån för Wildhood. Wildhood i sin tur donerar pengarna för att betala för vakter på både land och i luften som ställer sig mellan tjuvjägarna och djuren. De säljs med hjärta och är så så fina! Jag saknade ett hjärta om halsen och inget hjärta känns nu vackrare än det här!

Det här är inget samarbete men jag uppmanar er verkligen till att tänka på att dessa smycken finns nu när det närmar sig skolavslutningar och student.

Så himla tragiskt att världen förändras i sånt rasande tempo. Ingen kan göra allt men alla kan göra något 💚

Jag kommer bära Wild Heart

Written By
More from Tove Castor

KLÄNNINGEN MED HÄSTPRINT

Förkärleken till småfåglar och hästar är stor! För att vara en sucker...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *