DAGENS GRAB AND RUN & IPL

Alla siktar vi på Beach2017 på olika sätt, personligen är jag mitt uppe i en IPL. IPL som med laser avlägsnar hår permanent ska fixa mina ben inför sommaren och beyond. Jag gör min IPL på Eraze.se, samma klinik som hjälpt mig att ta bort mina tatueringar och eftersom vi hunnit lära känna varandra ganska bra vid det här laget så passade jag och Malin på att dyka upp lite tidigare idag för att bjuda på frukost. 

 

ipl

img_7793

 

Sen var det dags för laser. Min ena tatuering är nog faktiskt borta men den andra har någon gång kvar och ni som följer mig på instagram kanske såg på instastories hur en IPL går till? Har du anlag för epilepsi kanske du ska undvika att titta…

eraze.se

 

Direkt efter Eraze gick vi med raska steg till EKPR där KappAhl bjudit in till Grab&Run. Känner ni till uttrycket Grab&Run? Det är när varumärken behöver tömma sitt showroom (där nästa säsong finns att låna till fotograferingar av stylister och press) för att göra plats för nästa säsong. Då bjuder de in press och bloggare så de kan samsas om sina favoriter. Det är som att gå på rea ungefär.

Många hade varit förbi långt innan vi kom men det fanns några fina pieces kvar. Tex En båthalsad svart topp med spets, en randig klänning “att ha på båten” och en rosa bomberjacka. Bomberjackan som av tjejerna på Swedish Fashion Council utsätts till årets modejulklapp. Men nu var vi faktiskt inte bara där för plaggen utan lika mycket för att hinna säga God Jul till tjejerna på EKPR och mysa med glögg och peppisar.

 

img_7809

ekpr

gran & run

img_7811

bomberjacka kappahl

 

Jag passade såklart på att smita “back stage” för att titta lite extra på holländska Alix the Label som jag just nu är extra nyfiken på.

 

a lix the label

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

VARDAGSMETRONOM

  Metronom – Ni vet en sådan där maskin som hjälper gitarristen...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *