EN VAGN TILL AFTER EIGHT – PREE BIRTHDAY GIFT

Idag firar jag sista dagen som 30+ vilket innebär att jag snart är den yngsta 40-åringen 😉

När det kommer till att fira så är planen att göra det med en fest framöver men idag överraskade världens bästa Uggla med en Pree Birthday Gift. Det finns såklart en lite historia bakom.

Allt började med att jag lyssnade på en av mina favoritpoddar – Stiljournalen – och i ett av vårens avsnitt avhandlades ämnet stilfullt godis. Äntligen var jag helt rätt eftersom det fastslogs att det stilfullaste godiset var After Eight och Marianne. Helt i min smak. Entusiastiskt berättade jag om vad jag hört för Karin, min partner in crime av flera anledningar än ni kan tänka er för givetvis gillar hon After Eight men hon hade också en After Eight-vagn. Vad är oddsen? Från den dagen kände jag – kan jag leva utan en After Eight-vagn?

Idag, flera månader senare överraskar Karin mig med en liten elegant vagn, specialdesignad för en After Eight som hon jagat rätt på för att ge till mig. Tack Karin Uggla för omtanken, engagemanget och för att jag numera kan servera stilfull After Eight till kaffet. Nästa gång du ser mig är jag mycket äldre än vad jag är idag!

ps. Stiljournalen slog också fast att chokladen ska vara kylskåpskall!

 

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

Hur ofta tvättar du dina jeans?

Det pratas fram och tillbaka hur ofta man ska tvätta sina jeans....
Read More

1 Comment

  • Så glad att du uppskattar den och du är värd all After Eight man kan få! Kul för mig att få hänga med världens snyggaste, coolast och bästa 40-åring! ♡♡♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *