WORK’N IT & IT’S A WRAP

Första veckan tillbaka efter en lång härlig skärgårdssemester bar det för min del av raka vägen in i studion. Idag kör jag en trowback på den dagen för direkt därefter tog jobbet fart och jag har inte riktigt hunnit med.

Om jag ska vara helt ärlig så planerade jag in en ngt tidigare hemkomst enkom för att kunna vara med på just den här fotograferingen (som jag faktiskt har berättat lite om tidigare), för när Team Gudrun Sjöden frågar om man vill vara med i en kampanj för att hylla kvinnan. ja, då blir man enkom ärad och rörd!

Här kommer några Behind the Scenes-bilder från en galet rolig och varm dag fylld med spännande möten med kvinnor från hela norra Europa. Jag är så himla glad och stolt över att jag får äran att vara med om detta och det var en helt ny upplevelse för mig att stå framför kameran stället för att var den som stylar och ser till att varje väck, vinkel och detalj kommer fram precis som den ska och är steamad till perfektion. Det här var nyttigt för mig och det är något jag gärna gör om igen!

Dagen avslutade med skratt, mat och vin tillsammans med hela gänget.

Tack team Gudrun Sjödén!

 

p.s

Det här blir samtidigt en liten sneakpeek på några av plaggen att se fram emot till våren 😉 Resultatet av och syftet med fotograferingen kommer jag att dela med mig av någon gång framåt mars 2018!

 

 

 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

DAGENS OUTFIT – 160406

        Dagen outfit 100406 – Första gången till fots i hammarby...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *