LIFESTYLE - TOVE CASTOR

VAD HÄNDER?

Vad händer? Vart har jag tagit vägen?

Jo, jag har jobbat. Jag är så glad och hedrad för att jag erbjudits uppdraget att styla Curated Trends få höstens Formex. Så det är vad jag har gjort den senaste veckan. Jag har varit mindre här med mera där kan man säga och nu är längtan efter mer starkare än nånsin.

Är du på väg till Formex tycker jag att du ska gå förbi, Curated Trends hittar ni i monter AG:78. 

Jag älskar att till varje uppdrag bidra med något eget. Till den här exponeringen jobbade jag med tyll och för att få till rätt nyanser färgade jag in tyllen med hårfärg. Vad gör man inte för att få till de rätta nyanserna. Allt för att plocka upp temat Nordic Space. 

Själv kliver jag i presskorna imorgon och besöker mässan som press men finns givetvis på plats och till hands.

Tack Karin Uggla och Amelie Lund för alla hjälpande händer! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.