LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I wish – 6 december

Det är nu något mer än 10 år sedan House of Dagmar vann Årets Rookie som numera är Swedish Fashion Talents (som jag jobbat mycket med). Farmor Dagmar gav sitt namn åt de tre systrarnas varumärke som redan från början visade hur innovativa de var när det kom till stickat. Hur fantastiskt måste det inte vara att driva företag med sina systrar! Stickat är en av Dagmars starkaste sidor och de är bäst inte bara på komplicerade mönster och stickade plisseringar utan även riktigt grymma på basplagg. Det här är varken eller. Inte en bas och inte det mest konstnärliga utan helt enkelt grymt i sin enkelhet och sitt uttryck. En svart ”off shoulder” tröja vid namn Adelaide som jag skulle böra över ett silkigt linne med tunna axelband alt en liknande klänning av underklänningskaraktär. Snyggt!

 

Lika snygg till ”Mom” eller skinny jeansen tillsammans med snygga ankelboots!

 

 

Dagmar

 

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.