christopher kane
FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PÅSKINSPIRATION DIREKT FRÅN CATWALKEN

Här kommer en outfitinspiration inför kvällen, till er från mig och Christopher Kane. Inspirationen kommer direkt från catwalken när C.Kane visade sin aw16 kollektion.

Visst kan vi se tydliga påskkärringreferenser? Det är klockrent. Mixat och missmatchat precis som när jag var barn, däremot är Kane´s ”påskkärring” betydligt mer fashion än vad jag var då. Jag tycker hon är härlig. Som en mix mellan Italiensk farmor och färgstark Parisisk musa, hon kommer vara en stilförebild nästa vinter.

Så mitt tips till er, var först, plocka fram scarvsen i dag och sedan behåller du den framme ända fram till nästa påsk!

 

christopher kane

christopher kane

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.