PÅSKINSPIRATION DIREKT FRÅN CATWALKEN

christopher kane
bildkälla Pinterest

Här kommer en outfitinspiration inför kvällen, till er från mig och Christopher Kane. Inspirationen kommer direkt från catwalken när C.Kane visade sin aw16 kollektion.

Visst kan vi se tydliga påskkärringreferenser? Det är klockrent. Mixat och missmatchat precis som när jag var barn, däremot är Kane´s “påskkärring” betydligt mer fashion än vad jag var då. Jag tycker hon är härlig. Som en mix mellan Italiensk farmor och färgstark Parisisk musa, hon kommer vara en stilförebild nästa vinter.

Så mitt tips till er, var först, plocka fram scarvsen i dag och sedan behåller du den framme ända fram till nästa påsk!

 

christopher kane

christopher kane

 

Written By
More from Tove Castor

Dofen av förändring

Idag har jag blivit student och vilken dag som helst ska jag...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *