KUSMI – ETT PÅSKÄGG I MIN SMAK

kusmi detox tove castor

kusmi detox tove castor

 

Kusmi Detox Tea är ett grönt the med citrus. Alla mina bästa smaker i ett och kan jag få lite detox på köpet så är det winwin.

Trots att, eller kanske en konsekvens av, att jag är en riktig godisråtta så är det här mitt och världens bästa tips på ett lyxigt påskägg till dig själv, din bästa kompis eller vad du kan önska dig av din kärlek i påskpresent. (Kan vara bra att ta till direkt efter påsk tänker jag.) Gult som påsken, nästan äggformat och vardagslyx i snygg förpackning. 

ps. Dela inlägget på FB så din man, fru eller kärlek av valfritt kön verkligen får tipset! Puss

Written By
More from Tove Castor

HATT I HETTAN

Bästa tipset i hettan är väl ändå hatten.  Hatten skyddar ditt hår...
Read More

1 Comment

  • Jag har druckit detta te som besatt nu under min juiceclence och det är så gott! Tack bästa kollega och vän för en grym födelsedagspresent! ♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *