MIN STIL - TOVE CASTOR

THIS IS MY SHAPE – JAG HAR HITTAT MIN GLASÖGONFORM

This is my shape!

I samarbete med Synoptik

För andra året i rad så är det fortfarande mina runda RayBan som är mina absoluta favoriter. Det var faktiskt på ett event med Synoptik som deras stylist Helene plockade ut dessa till mig. Hon har hjälpt mig med glasögon tidigare och hon visste, för hon tog både hänsyn till min stil och min ansiktsform när hon lät meddela ”jag har en båge till dig” och jag har inte ångrat mig en sekund att jag valde att lyssna på henne.

Mina runda Rayban med deras klassika gröna glas har varit mina favoriter i två år nu

Jag älskar den runda formen

Jag fullkomligt älskar dem och när de förra sommaren dök upp med rosa spegelglas väcktes både habegäret och tanken på att gå all in. Varför tveka när jag vet att jag trivs så bra i just den här formen?

Det här är just nu min form. Den här formen passar min stil, min image, den jag vill vara och den jag är. Attityden är rätt, retrovibben är rätt och trendkänslan är on point. Eftersom alla bitar faller på plats så jag gjorde slag i saken nyligen och beställde likadana bågar både med slipade glas och med de rosa spegelglasen jag suktat efter så länge. Det är mitt bästa tips till dig som hittat ett par solglasögon som du äskar, be din optiker byta ut de tonade glasen till slipade i din styrka. Eller varför inte tvärt om. Hittar du en båge du älskar som du gärna vill ha som solglasögon, sätt tonade glas i dem. Gå utanför boxen med din egen stil som mål.

Två nya favoriter. Den runda bågen med rosa spegelglas och med slipade glas i min styrka

runda rayban

this is my shape

 

My shape – Det här är mitt bästa tips till dig!

Nej, du är inte tråkig om väljer samma form, tvärtom, du är stilsäker, personlig och tydlig i ditt uttryck. Dina bågar är den accessoar du använder allra mest. Se dem som en accessoar som berättar vem du är.

Som en händelse har Synoptik just nu sin årliga kampanj där du som köper glasögon får slipade solglasögon med samma styrka på köpet. Ett så grymt bra erbjudande, passa på att boka din tid här! *gäller tom 9/7 2018. Det finns massor med fina märkesbågar att välja mellan, men se till att inte kompromissa med din stil. Ta tid på dig att prova och säg inte nej till lite hjälp från Synoptiks stylister!

Tack bästa Synoptik för att ni känner in helheten och att era stylister väger in både ansiktsform och stil. Jag är så glad för mina nya bågar och vet att jag kommer leva med dem länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.