WEEKEND SNAPSHOTS

Visst gör det ont när knoppar brister och attans också om det inte är så att jag känner mig lite på efterkälken. Hela världen exploderar på våren och det händer något nytt varje dag, jag vill med på det tåget. But first – Weekend, som visserligen, i alla fall till hälften ägnades åt pepp och nystart.

 

LÖRDAG – Lördagen spenderade jag på Hilton Hotel vid Slussen för att ta del av BBCON, Better Bloggers konferens för Bloggare och Influensers och efter en Noteworthy dag avslutades lördagen med en mobilfri middag och drink tillsammans med goda grannar.

 

bbcon bbcon16

syrener

bbcon16

bbcon16

 

All form av input sätter såklart igång tankarna och hur jag kan optimera och förbättra. Jag säger som På Spåret- Vart är vi på väg?

Recept på världens godaste Lynchburg Lemonade hittar ni här! Vi brukar ta i och blanda en pitcher sedan är det bara att ladda med all is i världen!

 

lynchburg lemonade

 

SÖNDAG – MORS DAG. På söndagen fixade en massa hemma och jag firade med middag med familjen tårta. Efteråt gjorde N egen iskalls av apelsiner och utöver det oranga så tycks hela hemmet gå i vitt, rosa och gröna toner just nu.

 

pioner

akleja

sparris

morsdags tårta

porslinsblomma

äppelblom

syren

rabarber

apelsinglass

färskpressad apelsin

gör egen isglass

 

 

 

 

Written By
More from Tove Castor

Älskar min pudrigt ljusblå kappa

Kappa/Smiley Vintage, Topp/Isabel Marant puor H&M, Jeans/Lee, Skor Acne Studios, Klocka/Daniel Wellington
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *