SEPHORA CUSHION
BEAUTY - TOVE CASTOR

CUSHION ÄR DET NYA

Det är nästan så Cushion är det Nya svarta inom make up.

Cushion applicators är det hetaste inom makeup och tillsammans med Beauty Blenders av olika slag är det att applicera makeup´en med inbyggda cushions som lockar allra mest. Det ligger något i att kunna bygga upp sin make up gradvis, lager på lager för att uppnå den täckning eller lyster man är ute efter. Idag fick jag ett paket på posten med prover på just det. Tre produkter i serien Wonderful Cushion från Sephora närmare bestämt ett läppbalm, en highlighter och en rouge, alla med cushion applicator.

För mig som har torr hy är alla former av cremeprodukter att föredra eftersom de ger ytterligare fukt. Det är också ett litet tips. Har du finare linjer kan det vara smart att undvika “matta” produkter. Matt foundation tex. De har en tendens att lägga sig i linjer och förstärka snarare än täcka. Likaså ljusreflekterande produkter, de behöver inte täcka utan ger ändå ett lyft genom att de jobbar med ljus och lyster.

 

SEPHORA CUSHION är det nya

 

Glad blir jag att de här produkterna verkar vara precis som jag vill ha dem. En ljusreflekterande highlighter som ger lyster, ett pigmentsstarkt läppbalsam som går att bygga upp gradvis från lätt tonat till heltäckande och en lätt tonad rouge som drar åt starkt rosa. Alla tre påminner mycket om produkter jag idag har i puderform så jag ser fram emot att prova hur de står sig och huruvida cushion applicatorn kan mäta sig med penslar, pudriga texturer och Beauty Blenders.

 

SEPHORA CUSHION

SEPHORA CUSHION

 

Andra produkter jag längtar efter att prova med cushions är Lancome Miracle Cushion Foundation och Juicy Shakern från samma varumärke. Det finns en aura av Quickfix i luften som jag gillar och vad jag läst och hört så är detta något många gillar.

 

CUSHION FOUNDATION

CUSHION APPLICATOR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *