LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I wish – 3 december 

  Lucy Star från Rika

Ju kallare det blir desto mer medveten blir jag att jag saknar lite varmare tröjor. Rika är ett märke som kanske inte alla håller koll på, designern bakom heter Ulrika Lundgren och är svenska. Stilen är lite vassare och set gillar jag. Nude och svart är dessutom mina två favoriter och med stjärnor på blir det en Tovetröja, för mig blir stjärnor personligt i och med att Castor är en stjärna. Jag skulle bära den med alla mina svarta byxor, kjolar och med ankelkorta jeans, svarta skinny eller tom investera i ett par nya i boyfriendfit

 

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips. Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.