BEAUTY - TOVE CASTOR

ANASTASIA BEVERLY HILLS – PÅSKEN KOM TIDIGT

anastasia berverly hills cream contour

 

Påsken kom tidigt i år fyllt med produkter från Anastasia Beverly Hills. Paketet som jag hämtade ut samma morgon vi satte oss i bilen för att åka norrut innehöll de tre produkter jag är mest nyfiken på nämligen Contour Cream Kit, Brow Definer och Highlighting Duo Pencil.

Jag har provat mig fram med puder-contouring, verkligen i lightversion, men tror att en creamcontour kan vara bra för min hy som är lite torrare. Highlighting-pennan är för brynen och för att lyfta dem på rätta stället och kan fungera lite grann som en concealer under brynet.

Brow Definern, en brynpenna som du vrider fram istället för att vässa och som är snedskuren för att hjälpa dig att skulptera fram den form på brynen som du vill ha, den har jag inte kunnat hålla mig från att prova på direkten och det är helt klart en ny favorit. Jag kan lätt gå osminkad men har extremt svårt att lämna huset utan mina bryn. 

brow definer anastasia beverly hills

brow definer anastasia beverly hills

brow definer highlighting duo pencil anastasia beverly hills

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *