ANSIKTSMASKER MED FUKT FUKT FUKT

Kyla i luften betyder också torr luft och för mig betyder det frissigt hår och yttorr hy. Men det är ju inte bara årstider och väder som ger yttorr hy, både gener, hudvårdsrutiner och en kväll med ett par glas vin kan spela roll men ytan är ju faktiskt något vi kan göra åt.

Jag kommer försöka bekämpa torkan med lite olika fuktmasker. Just nu har jag alltifrån lyxmasken Deep Hydration Mask från Verso, via Beauté Pacifiques Instant Hydrating Mask och den detoxande gurkmasken från PTR till Lumenes nya Hydration Recovery. Jag ska nog kunna få ordning på det här!

 

återfuktande ansiktsmask

 

 

Written By
More from Tove Castor

INSPIRERAT AV JANE BIRKIN – HALSBANDET JAG OCKSÅ SKULLE BÄRA VARJE DAG

Jane Birkin inspirerar mig alltid, hon påminner mig så mycket om min...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *