BEAUTY - TOVE CASTOR

FIRST IMPRESSIONS – GLAMGLOW

Det är ett hårt jobb men someone’s gotta do it!

Jag och Jannikereinholdsson.se bestämde oss för att prova oss igenom alla GlamGlow´s ansiktsmasker!

 

 

Nu har jag hunnit med att prova fyra stycken av de Hollywoodglamourösa GlamGlow-maskerna och är fylld med first impressions. Jag är definitivt inte redo för att lämna något slutgiltigt omdöme för innan jag gör det vill ja ha provat varje mask vid flera tillfällen. Men det jag kan säga som far är att de allihopa verkligen skiljer sig åt i konsistens och hur de fungerar. Det finns en liten treat med dem alla. Medan en blir som ett silvrigt folielager så transformeras en annan från lera till en mer oljig konsistens. En är ganska tuff mot hyn medan en annan är som en kylande retreat. Vad de all har gemensamt är att de har en varsin särpräglad doft. Jag tycker mig känt doften av allt från ananas till gräddkola. kan det stämma? Det är sådana detaljer som jag måste få ordning på innan jag kan ge ett slutgiltigt omdöme.

Vilka jag provat hittills?

Jag har hittills provat den oranga Flashmud Brightening Treatment, den lila Gravitymud Firming Treatment, den gröna Powermud Treatment Face Mask och den ljusblå Thirstymud Hydrating Treatment och om jag enbart ska gå på första intrycket så är det två av dem som sålt in sig själva mer än de andra två men det är inte alltid första intrycket ger en rättvis bild. Därför testar jag vidare och ber om att få återkomma. Som sagt:

Det är ett hårt jobb men someone’s gotta do it!


Tips!

Att applicera mask med pensel är helt nytt för mig. Älskar det!

  1. Lätt att applicerar.
  2. Det går inte åt lika mycket

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.