BEAUTY - TOVE CASTOR

ON MY MIND – STOCKHOLM BEAUTY WEEK

On my mind – Stockholm Beauty Week.

Oj vad mycket bättre det är i år! Att byta location till Konstnärshuset gav inte bara möjlighet för utställarna att få mer utrymme och för oss besökare att röra oss lättare runt i lokalerna det är också så magiskt ljust och en härlig känsla i  Konstnärshusets lokaler. Anrikt helt enkelt.

Jag har tyvärr bara möjlighet att gå en dag av mässans tre men vilken dag. Ni som lyssnat på podden vet att vi spelade in direkt efter att jag kom hem toppmatad med intryck och nya bekantskaper och det finns såklart några som jag inte kan vänta med att lyfta. Helt utan inbördes ordning!

 

 

Först ut Le Mini Macaron – Helt enkelt för att den är så söt. En macaron med usb anslutning. Det här är gellack för hemmabruk och uv-lampan i mini macaronen härdar lacket på ett kick. Franskt, sött och underbart att man inte behöver så mycket yta för en liten quickfix!

 

 

Att jag ser upp till kvinnliga entreprenörer är ingen nyhet och de som tar det mest självklara och förpackar det visuellt briljant är de som jag uppskattar allra mest. Lip Intimate Care har gjort precis det. Självklart ska vi ta hand om våra känsligaste delar på bästa sätt. 100% naturell och 100% veganska oljor för både rengöring och rakning. Älskar när något jag självklart vill använda rent förpackningsmässigt tilltalar mig så som LIP gör!

 

 

Lindarome. Om det nu är så att skönheten kommer inifrån eller utifrån spelar väl egentligen ingen roll om man väljer att fokusera på båda? Lindarome fokuserar på kosttillskott med kompletterande ansiktsserum. För mig som kanske inte har den mest varierande kost är det här någonting jag verkligen blir nyfiken på. 

 

 

Sedan landade jag i KBeauty corner och där blev jag kvar länge. Sheetmask heaven med koreanska sheet masks med allt från den aktiva ingrediensen snigelslem till mer förstålig avokado. 

 

 

Personligen är jag mest exalterad över boxen – Sheet Happens – som är en prenumerationsbox som kommer varje månad fylld med 8-10 utvalda koreanska masker. ÄLSKAR. 

 

 

Tillsammans med Sheet Happens i KBeauty-corner stod GlowID som fokuserar på koreansk hurvård och gör det möjligt för oss i Sverige att ta del av alla magiska produkter. I Korea är de så långt före oss när det kommer till skönhet. För att anknyta till Lindarome så är 60% av all försäljning av kosttillskott i Korea skönhetsrealterad. jag blir nyfiken på att prova allt, jag har hört så mycket om det men det här är första gången jag provar några produkter om man bortser från snigelslem som jag kom i kontakt med för flera år sedan.

Alla produkterna jag passade på att känna på igår var något helt annat än jag provat tidigare. Ja, ja inte helt annat men första intrycket var verkligen wow!

 

Tillsammans har GlowID och Sheet Happens(ytterligare två unga kvinnliga entreprenörer!) tagit fram en doubox i special edition. Oh glowy sheet. Den boxen kommer jag att uppskatta, var så säkra!

 

 

jag träffade också på Olivia från  K-beauty Europe, en sajt om koreansk hudvård. Är ni extra nyfikna redan nu tycker jag att ni ska klicka in.

 

Bare Orgin – Organic är definitivt en trend och en livstil.

 

Face Stockholm gör återigen samarbete med både Reebook och Skeppshult. Det är några år sedan nu med under min tid på PUB gjorde vi skyltfönster för just Skeppshult och deras första samarbete med Face. För mig som har ena benen i modebranschen och andra i skönhetsbranschen är såklart samarbetet med Reebook intressant och det skadar ju inte att de bla har fokuserat på deras klassiska sneaker i nude.

 

 

Tack Stockholm Beauty Week och såklart tack Jannike, Emma och Malin för bästa sällskap!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.