ROM FICK DOFTEN AV APELSIN OCH BERGAMOTT

När jag var i Paris passade jag på att prova N.P.C´s 501 med doft av Iris och Vanilj och inför resan till Rom hade jag sparat Molton Browns senaste doft Orange & Bergamot. En kryddig doft med apelsin och bergamott som för mig skriker italien och medelhav. Jag tänkte att det skulle vara en perfekt doft att sätta på resan till Rom.

Doften är verkligen ljuvlig men jag gillar deras shower gel och body lotion bäst. Även kroppsoljan är härlig och den fick tom rycka in som hårolja då jag glömt min vanliga hårolja hemma men parfymen är lite i det kraftfullaste lagret för mig. Kanske var det i kombination med värmen?

Jag kommer ge den ett par chanser tillför doften är det verkligen inget fel på den kanske bara inte passar mig? Duschkrämen och lotionen kommer jag däremot att använda till sista droppen!

 

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

YES & I GIVE A SHIT

Ylva Skarp känner jag främst igen inom inredning men nu är jag...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *