BEAUTY - TOVE CASTOR

K- BEAUTY MONDAY MATTERS

Monday Matters!

För att göra Måndagspeppen total och inte deppa ihop för att helgen är slut passar jag på att skämma bort mig själv så här på måndagskvällen. Än finns tid för er att haka på.

Idag provar jag LJH Vita Tropolis Nutri Mask som ni hittar på GLOWiD. En sheetmask tar nån minut att lägga på och sitter fint nyheterna igenom!

Den här masken sägs göra så många saker. Med hjälp av propolis och botaniska växter ska den åstadkomma: 

 • Omedelbar daggig lyster till huden 

• Lugnar irritation 

• Fyller ut fina linjer 

• Ljusar upp mörka fläckar 

• Återfuktar 

• Innehåller antioxidanter som skyddar mot fria radikaler

Det här är den första KBeauty-mask som jag provar hemma. Den här magiska koreanska hudvården som jag hör att det pratas om i alla läger. Alla är nyfikna! Tidigare har jag provat ett par olika snigelslem-cremer. Ja, snigelslem för precis som Eeste Lauder säger ”Jag använder ingredienser som ger resultat, så länge de inte är skadliga för dig.” verkar KBeauty resonera. Det är resultatet som betyder något och tex snigelslem är inte farligt, bara verksamt. I den här masken är det däremot propolis och botaniska växter som är de verksamma substanserna och första intrycket är – UNDERBART! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.