BEAUTY - TOVE CASTOR

VÅRDANDE NYHETER

 Vårdande nyheter konjacsponge lumene vitamin c exit hair mask maria åkerberg ögonbrynsolja 

 

Just nu har jag fått några Vårdande Nyheter som jag är nyfiken på att prova. Alla lovar de mycket och kan kosta därefter. Själv vill jag också mycket. Sedan ska det också finnas tiden, komihåget och intresse nog för att få till en bra rutin. Det jobbar jag på.

När det kommer till skönhetsbranschen finns det så många beslut man behöver fatta som konsument. Det finns så många produkter, hälften kanske vi inte behöver, några borde vi kanske undvika och några kan vi inte leva utan. Jag har tittat lite på en del nyheter valt ut några produkter som jag är nyfiken på. Den gemensamma nämnaren är att de allihopa är vårdande. Bland allt som täcker, döljer, förstärker och lyfter fram kan man hitta många musthaves men när sanningen ska fram är det kanske i de vårdande produkterna sanningen om äkta skönhet finns?  Just nu är jag extra nyfiken på de här produkterna:

KonjacSponge – En djuprengörande rengörningssvamp som exfolierar och detoxar huden och sägs ge hyn luster. Jag har hört lovord från alla håll. Helena Rönnblad har pratat om konjacsvampen länge. Jag förstår inte varför jag inte redan provat?

Cucumber Gel Mask från Peter Thomas Roth – en fuktgivande och lugnande mask som kan användas i området under ögonen för att minska svullnad, det gamla gurskivetricket i burkform.

Bright now Vitamin C från Lumene – För maximal återfuktning. Används innan serumet (ytterligare ett lager fukt!) och sägs förhindra uppkomsten av nya rynkor, göra huden mjuk och smidig samtidigt som den ger lyster. 

Specials for Eyebrows från Maria Åkerberg – en stärkande olja för ögonbrynen som vårdar under natten och formar dina bryn under dagen. Oljan sägs göra brynen fylligare och starkare.

Artic glow Lip Oil från Lumene – jag kan inte få nog av olja. för hyn, ansiktet, naglarna, håret så givetvis ser jag fram emot att även läpparna skall få sitt! 

Exit ArganOil Hair Mask från EXIT – En hårbehandling som återfuktar, tränger djupt in i håret och återbygger dess styrka och spänstighet. Jag har fått lära mig att man med fördel ska använda inpackningen efter schampo men innan balsam eftersom balsamet förseglar hårstråt och ger skydd. All näring vill vi ju givetvis tillföra innan förseglingen!

Många lovar lyster och jag älskar dem redan för det. Är det inte det vi alla vill ha? Lyster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *