BEAUTY - TOVE CASTOR

AQUAPHOR OCH EIGHT HOUR

Är du en torris?   aquaphor eight hour cream

 

 Igår gjorde jag ett inlägg om att boosta ansiktet med fukt och vårdande serum men det är nog inte bara jag som känner ett outtröttligt behov av att smörja hela kroppen. Har du extra torra partier, nariga armbågar, fnasiga läppar eller torra partier lite här och där? Eight Hour cream är en universalprodukt som sägs läka sprucken hy på åtta timmar. Jag har en tub i väskan och en på nattygsbordet. Jag passar på att köpa den när jag flyger för den är ganska dyr men det finns en produkt som många hävdar är ännu bättre (om än inte lika mytomspunnen och arnrik) och det är Eucerin Aquaphor som finns på apoteken. Den lär vara lika grym men ligger under 100-lappen. Den funkar överallt för den så så mild och täpper inte igen porerna (som man annars gärna tror när man tänker på feta creamer).   

 

 aquaphor eucerin

 

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm är en mjukgörande kräm med en unikt formulerad salva som reparerar huden, stödjer läkningsprocessen och hjälper till att återställa slät, frisk hud. Lugnar och skyddar mycket torr och även sprucken, fnasig och skadad hud. Krämen är så mild att den även kan användas till spädbarn. Aquaphor Skin Balm är mycket hudvänlig och täpper inte till porerna. Är lämplig för känslig hud. Kan även användas på läpparna, nagelbanden och vid blöjutslag. Rekommenderas av dermatologer då den ger den särskilda vård som mycket torr och sprucken hud behöver. Utan färgämnen, konserveringsmedel och parfym vilket minskar risken för irritation och allergi.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING Paraffinum, Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol (Eucerit), Panthenol, Glycerin, Bisabolol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *