glamglow ansiktsmasker
BEAUTY - TOVE CASTOR

GLAMGLOW HOLLYWOODS SEXIGASTE MUDMASK

GlamGlow är utformad som en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling på burk” för användning bakom kulisserna i Hollywoods underhållnings, musik & mode industri och skapar en omedelbar kamera-redo lysande hud. 

 

Sin vana trogen så lovar skönhetsprodukter mycket och under de senaste åren har jag hittat många nya favoriter och en sak jag har lärt mig, vilket är självklart när man hör det, är att underlaget är a och o. Utgångsläget, din canvas, ja jag menar så klart din hy. Det är där man måste börja lägga krutet. Jag hoppas att Ni uppskattar den lathunden jag satt ihop. Här kan ni läsa lite om just GlamGlow´s produkter en och en.

 

Hydrating – Thirstymud Hydrating Treatment
Direkt återfuktande mask som verkar på djupet och ger ett långvarigt resultat. 

.

Detox – Powermud Treatment Face Mask
Tar effektivt bort smuts, talg, makeuprester och lämnar kvar vårdande fettsyror, mineraler och saponiner.

.

Brightning – Flashmud Brightening Treatment
Flashmud ger dig en omedelbar känsla av en uppljusad och strålande hud full av lyster.

.

Firming – Gravitymud Firming Treatment
Den senaste peel-off masken från GLAMGLOW som omedelbart får din hud att kännas fastare och mer lyft.

.

Plumping – DreamDuo Overnight Transforming Treatment – Treatment!
DREAMSERUM & DREAMSEAL är det magiska dream teamet för din hud. Den ger både plumping till din hud och återfuktning i två steg. 

.
Clarifying – Super-Mud Clearing Treatment
Super-Mud är utformad för att behandla blemmor, finnar, pormaskar, rakhyvelutslag, inåtväxta hårstrån och minskar porstorleken inom några minuter.
 .
 
Exfoliant – Tingling & Exfoliating Mud Mask – Anti Ageing!
Tonar och ger en uppstramande effekt. Är anti-inflammatorisk, hjälper att läka och lugna huden, snabbar på cellförnyelsen och skapar yngre hy.Är anti-inflammatorisk och jälper till att läka skadad hud samtidigt som den verkar bakteriedödande, desinfekterande och bekämpar problemhy.
 
 
Jag och Jannike kommer tillsammans prova igenom samtliga GlamGlow´s masker och sätta subjektiva betyg. Vi kommer båda två att betygsätta maskerna utifrån vår egen upplevelse. En och en. Tillsammans kommer vi kunna guida Er och komma med personliga reflektioner och tips. Jag ser så mycket fram emot att göra ett produkttest med en så grym och erfaren skönhetsbloggare!
 
 
 
 
glamgldw brightening mud mask
FLASHMUD BRIGHTENING TREATMENT
 
 
Som utgångsläge bestämde vi oss att förutsättningslöst välja en mask. En mask som vi vid fösta anblicken tror kommer vara vår personliga favorit efter att testet är över, den mask vi skulle valt att köpa just då, otestad.

Mitt val föll på Flashmud.

Jag föll såklart för brightening med önskan om att hitta nyckeln till extra lyster. Om det fortfarande är favoriten down the lane, det återstår att se men det är den jag kommet prova först för jag kan inte berga mig. Om jag skulle nämna en tvåa så är det givetvis den åerfuktande Thirstymud. Men nu skulle vi ju faktiskt bara välja en.

Hoppas min lilla lathund kan vara till hjälp för Er att skilja mudmask-pralinerna åt. För det är ju en djungel. Blir ni nyfikna på vilken mask Jannike valt som sin oprövade favorit så hittar ni det här.
 
Fortsättning följer!
 
 
 
.
*innehåller pressprover. Ytterligare information om pressprover hittar ni under PR&Policy.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.