TORRSHAMPOO – MINA TVÅ BÄSTA

torrshampo living proof

Torrshampoo är verkligen en räddare i nöden och de här två är mina bästa!

jag använder torrshampoo av olika anledningar. Den uppenbara anledningen är ju att ge håret en snabb tvätt utan att behöva hoppa in i duschen en annan anledning är att ge det nytvättade håret lite body och lite struktur. Det är klart att vi har olika hårkvalitet, jag har mycket hår, tjockt hår, bångstyrigt hår som lätt blir frizzigt och som verkligen värker när det behöver tvättas. Hela hårbotten värker. Mina två favoriter är inte direkt konkurrenter utan är helt enkelt bäst på olika områden och tro mig, jag har testat många olika varianter och varumärken. 

 

torrshampoo living proof

Perfect Hair Day från Living Proof. Det här torrschampot sprayas i sedan låter du det sitta i någon minut för att sedan borsta ur. Helt magiskt för det här är inte bara som en snabbtvätt utan håret blir som nytvättat.

 

R+CO DEAYH VALLEY DRY SHAMPOO

 

R+CO´s torrshampoo Death Valley Dry Shampoo använder jag när jag behöver en uppfriskning men samtidigt vill ha struktur och body. Håret håller sig en extra dag men får det där andra dags utseendet som man kan behöva jobba för att få till. Därför händer det ofta att jag använder just den sprayen direkt efter hårtvätt. Det är är också den hårprodukt jag tycker har den allra härligaste doften!! Surfigt, lite kokos…Somrigt! 

Written By
More from Tove Castor

Working Visualist

Mitt i en härlig måndag, där är jag nu. Som Visualist började...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *