Glow Peel Pads
BEAUTY - TOVE CASTOR,  FASHION - TOVE CASTOR

GLOW PEEL PADS FRÅN PIXI

Glow Peel Pads

Glow Peel Pads

 

Glow Peel Pads från Pixi by Petra var en av de skönhetsprodukter jag passade på att köpa när jag var i USA. Min väninna Helena har sålt Pixi i sin butik och webbshop under en lång tid och hon rekommenderar flera av Pixi´s produkter och om det är någonting jag lärt mig under våren så är det att syror, som retinol, hyaluronsyra och glykolsyra är en boost för hyn när det gäller ålderstecken, pigmentsförändringar, porer och fram för allt – GLOW.

Glow är det nya svarta när det kommer till hyn! 

Personligen har jag ingenting alls emot vackra linjer eller att åldras för det visar att jag levt, skrattat och gråtit men Glow och en fräsch hy det vill jag självklart ha.

Jag köpte faktiskt ett par produkter som kommer hjälpa mig på traven när det kommer till det. Alla med olika syror, för just när det kommer till syrahalten så har de lite mer  tillåtande nivåer i USA. Lite mera syra lite mera glow!

Pixi´s effektiva exfolierande pads innehåller 20 % glykolsyra för att främja en ljusare, friskare och mer strålande hud över tid. Skynda långsamt, det tror jag på. Produkten skall hjälpa till att minimera porer och motverka finnar och fina linjer och samtidigt motverka pigmentsförändringar och ge en jämnare hudton. Utöver det så är de berikade med vitamin E och aloe vera för att ge näring och lugna hyn.

Idag är jag inne på dag tre och jag använder padsen på kvällen. Sveper med padsen över ansiktet och väntar 2-3 min. Faktiskt drar jag lite över händerna också när jag ändå är igång. Därefter sköljer jag ansiktet med kallt vatten för att neutralisera syran.  Sedan smörjer jag in ansiktet med en ganska fet crème, torris som jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *