LIFESTYLE - TOVE CASTOR

GOODIEBAGEN FRÅN KAPPAHL

I goodiebagen från  KappAhl  låg en feminin, bohemisk, flirtig, svart/vit kaftan med ett av kedjans signaturprint för våren. Den är en snygg sammanfattning av de trender som kommer representera dem i vår. 

Dagar som idag längtar jag efter sommaren. Idag har solen verkligen lockat och jag har suttit inne med projektplanering nästan hela dagen. Men jag har också varit ute på en shoppingrunda och letat skor, dock inte till mig själv denna gången utan som vanligt så shoppar jag inför en fotografering. Redan tidigt i morgon bitti bär det av för fotografering och nästa vecka är det dags igen. Däremellan jobbar jag och Karin med en vårkampanj och jag har flera uppdrag bakom kameran innan det är dags att åka till fjällen. Det är för få dagar på en vecka och det kommer hända så mycket mer den här våren!

 

kaftan kappahl ss16 tove castor

 kappahl goodiebag kaftan  tove castor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.