HALTERNECK OCH KNÄPPA KALAS

Hej vilket gensvar jag fick när jag lyfte frågan om halterneck på Instagram. Det var långt ifrån bara jag som får ont av att bära halterneck. Det är något med att knäppa/knyta plagg eller bikinis bakom nacken. kanske är det så att man ofrivilligt spänner sig?

Själv undviker jag halterneck in i det sista fastän jag tycker att det är väldigt snyggt. MEN, en favorit genom åren har varit den 70-talsinspirerade trekantsbikinin med knyt (samma modell min mamma bar nr jag var liten) och den vill jag inte sola utan så jag löser halterneck-problemet med att helt enkelt knyta den kalas i bak.

Knyta kalas?

Med knyta/knäppa kalas menar jag att knyta/knäppa “fel”. När det kommer till trekantsbikinin knyter jag helt sonika en ögla på barders axelband och trär på dem på knytets under bysten som jag sedan knyter i bak. Jag tycker tom att det är bohemiskt snyggt!

 

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Tove Castor

MÅNDAGSPEPP

   Samma bil, samma tröja, samma kappa, samma destination. Idag är jag...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *