SKÄRGÅRDSSPA MED YVONNE RYDING – SKÖNHETSPRODUKTER I SKÄRGÅRDEN

 

När jag packade för skärgårdsliv och båtliv passade jag på att titta lite närmare på vad de produkter jag redan har hemma som väntar på att testas innehåller och vilka produkter som känns schysta mot naturen. En serie jag hade hemma som jag inte hunnit prova och som kändes perfekt att ta med är skrubben och lotion från Yvonne Ryding´s Spa-serie som innehåller allt från blåbär till en och jojoba. Duschen idag var väldigt efterlängtad. Efter att ha gått mot ytterskärgården och en favoritvik som visade sig vara lite för blåsig tuffade vi idag mot en annan favoritvik som bjöd på en helt magisk dag och kväll. Det här är våran badvik och det liknade mer ett romerskt bad när vi allihopa badade, tvagade och löddrade oss om kropp och hår.

Jag tänkte som sagt till lite extra när jag packade skönhetsprodukter och fokuserade på sådana som är snälla mot naturen. Yvonne Rydings spa-produkter för kroppen är svensktillverkade och innehåller bara naturliga ingredienser från den nordiska naturen. Samtliga produkter är parabenfria och har inslag av bland annat blåbär, ljung, lingon och andra växtextrakt samt vegetabiliska oljor och efter ett par veckor i skärgården känns det underbart att få skrubba hela kroppen och återfukta med en härlig kräm som dessutom doftar helt fantastiskt!!

 

 

yvonne ryding spa

blåbär

yvonne ryding spa

 

Written By
More from Tove Castor

Mina favoriter från Lagerhaus aw15

Jag betar av pressvisningarna en efter en och ett stop vi gjorde...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *