FASHION - TOVE CASTOR

ADIDAS BOLD – STAN SMITH ELLER SUPERSTAR?

Vilket dilemma

Det är typ lika svårt att välja mellan Adidas Stan Smiths och SUPERSTAR som det är att välja mellan Marianne och After Eight. Relativt lika men ändå med ganska olika uttryck. Jag har valt mellan de hör modellerna i ett par år nu utan framgång. Att det blir ett par med platå det står helt klart och det var just BOLD-varianten som ändå fick mig att beställa hem dem båda. Alltid nåt, men nu står jag här med två par klassiker som båda öppnar för en rolig styling och många nya outfits. Ett utav paren måste jag skicka tillbaka men den svåra frågan är vilka jag ska behålla. Vilka tycker du? 

 

 

Inspirationen är nära på densamma för de bagge modellerna men ändå tycker jag att de skiljer sig åt i uttrycket. Problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilket av uttrycken jag gillar bäst… Det hade varit så mycket lättare om bara en av dem funnits med BOLD sula.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.