SKIN RENEWAL FRÅN SWISS CLINIC

Skin renewal från Swiss Clinic är en behandling som består av två produkter. Jag tycker mig möta information om just den här produkten och behandlingen så ofta och betygen den får de är både högt och lågt. Många höjer den till skyarna och andra varnar för produkten. Tillsammans ska rollern och serumet stimulera hudens produktionen av kollagen och förminska uppkomsten och reducera fina linjer, rynkor och ärr. Huden ska blir fast och slät och elasticiteten förbättras samtidigt som grova porer blir mindre.

Rollern har micronålar runt om som perforerar hyn och på så sätt stimulerar en läkandeprocess och en förnyelse av huden. Jag kan förstå att det finns bieffekter som är mindre trevliga men jag misstänker att det har med hygien att göra. Rollern måste självfallet vara helt ren för att förhindra inflammation och efteråt är instruktionen att man smörjer med Rejuvenating Serum som tillför fukt och näring.

 

Rejuvenating Serum 

Min tanke är att prova mig fram med den här produkten, ansiktet kommer dock inte vara mitt förstaval, snarare övre ryggen där jag har några gamla ärr från tonåren. För jag är nyfiken på att prova. Mina förväntningar däremot är inte så stora men det här är heller inte en produkt som jag känner att jag kan avskriva helt. Så med en ganska hög grad av försiktighet kommer jag ge dem en chans.

 

Written By
More from Tove Castor

Att inspireras av andra

När det kommer till sig personliga stil är det absolut inte något...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *