BEAUTY - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

nyheter från rituals

Trots det fina vädret kunde jag inte låta bli att fixa lite inne i helgen. Med betoning på lite för jag jobbade nästan morgon till kväll. Anledningen till att jag inte kunde hålla mig borta från badrummet var Rituals ny serie Mandi Lulur som är en limeted edition med kungliga anor. jag kunde inte låta bli att rensa bort allt och duka upp med allt det nya, det blir som ett nytt badrum när rummet får en ny doft.

 

IMG_9004

Doftstickor är verkligen hemligheten till ett fräscht badrum. De ger en subtil doft som gör att det känns rent och nystädat.

 

IMG_9029

IMG_9012

 

I serien finns Doftstickor, Doftljus, Badskum, Body scrum och en Body Cream med skimmer. Den kommer jag att hålla lite på tills jag fått lite färg. Däremot kunde jag inte låta bli att gå all in på ljus och badskum. Ett badskum som verkligen skummade. Jag kan a överdoserat något men härligt var det.

 

IMG_7932 IMG_9107

Fast allt gammalt åkte inte ut. Ränderna sitter ännu i och jag kommer köra på röda tånaglar även i år. Allt är som det ska, randiga tröjor och röda naglar betyder sommar för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.